Direct contact? | Bel: 0318 488505 | Mail: brandpreventie@asphalia.nl

Certificaat van Behandeling

26 juli 2013
in

Laatst kwam ik op internet een leverancier tegen die een certificaat van behandeling afgeeft bij de levering van een product. Als je dit logisch beredeneert, kan dit gewoon niet kloppen. Hoe kan een leverancier de behandeling van materialen garanderen terwijl hij dit niet zelf heeft gedaan? Hoe zou jij hier zelf naar kijken als je in de schoenen van een controlerende brandweerman staat? Het afgeven van een productcertificaat kan natuurlijk wel! Maar dat geeft alleen de garantie dat het geleverde product aan de juiste vereisten voldoet, niet dat de behandelde materialen correct zijn behandeld en voldoen aan de geldende normen.

 

About Peter Jantz

Peter Jantz heeft in 1998 Asphalia opgericht en is nu algemeen directeur en eigenaar van Asphalia Safety Group. Het moederbedrijf achter diverse Asphalia bedrijven; allemaal gespecialiseerd in specifieke veiligheidsoplossingen.

Reageer!

Je email adres wordt niet gepubliceerd!

*

© 1998-2014 Asphalia brandpreventie b.v. | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009