Direct contact? | Bel: 0318 488505 | Mail: brandpreventie@asphalia.nl

Gecertificeerd applicateur Asphalia

2 april 2014

Certificaat van behandelingAsphalia is als enige in Nederland en België gecertificeerd door alle belangrijke fabrikanten van impregneermiddelen.

Wat doet een goede applicateur?

Een goede applicateur is dagelijks bezig met het brandwerend impregneren van allerhande zaken, heeft een gedegen ervaring, is goed op de hoogte van de laatste wet en regelgeving en heeft kennis van zaken.

Het unieke van brandwerendimpregneren.nl is dat wij toegang hebben tot een brede range producten en niet afhankelijk zijn van een merk. Wij zijn daardoor in staat om ons als applicateur onafhankelijk op te stellen en te zoeken naar de meest ideale oplossing binnen de kaders van de wet alle bestaande mogelijkheden van de diverse fabrikanten

Tot slot heeft brandwerendimpregneren.nl altijd spoedteam paraat en worden indien nodig brand vertragende producten vandaag nog bezorgd.

Brandwerendimpregneren.nl is onder andere gecertificeerd door:

 

magma_gecertificeerd_applicateur-1 safetynext-keurmerk alfastop-gecertificeerd-logo

Meer informatie? Neem contact op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

About Peter Jantz

Peter Jantz heeft in 1998 Asphalia opgericht en is nu algemeen directeur en eigenaar van Asphalia Safety Group. Het moederbedrijf achter diverse Asphalia bedrijven; allemaal gespecialiseerd in specifieke veiligheidsoplossingen.

Reageer!

Je email adres wordt niet gepubliceerd!

*

© 1998-2014 Asphalia brandpreventie b.v. | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009