Direct contact? | Bel: 0318 488505 | Mail: brandpreventie@asphalia.nl

De waarde van het brandvertragende certificaat

13 augustus 2013
in

Certificaat-van-behandeling-Asphalia-brandpreventieBij brandwerendimpregneren.nl krijg je altijd één of meerdere certificaten welke je kunt overleggen aan de brandweer of de verzekering. Een certificaat geniet echter alleen het noodzakelijke vertrouwen van derden zoals brandweer of verzekeraar wanneer de uitgevende partij als voldoende betrouwbaar wordt gekwalificeerd. Het zal je dan ook niet verbazen dat brandwerendimpregneren.nl er alles aan doet om om er voor te zorgen dat de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het brandvertragende certificaat dat door brandwerendimpregneren.nl wordt uitgegeven dit vertrouwen blijft genieten.

In de markt bij con-collega’s komen we heel veel verschillende varianten van certificaten tegen. Deze hebben tal van verschillende namen, waaronder certificaten van brandvertraging, certificaten van brandwerendheid, certificaat van behandeling wordt het certificaat, controlecertificaat. In alle gevallen hebben deze certificaten hetzelfde doen; namelijk het aantonen dat jouw materiaal brandvertragend zijn behandeld en voldoen aan de gestelde eisen.

Kwaliteit gegarandeerd 

Met trots kunnen wij zeggen dat brandwerendimpregneren.nl nog nooit vragen of problemen heeft gehad over de betrouwbaarheid van haar certificaten. Dat is uniek in de markt komt vooral door ons strakke en duidelijke beleid bij kennen namelijk drie certificaten met ieder een duidelijk profiel te weten het certificaat van behandeling door gecertificeerde applicateur, het productcertificaat en het invulcertificaat. We zullen de verschillende certificaten hieronder toelichten:

Het certificaat van behandeling

Het certificaat van behandeling door gecertificeerde applicateur geven wij alleen uit als we ook daadwerkelijk zelf de behandeling hebben uitgevoerd. Voor ons is dat dan ook niet meer dan logisch. Hoe kan je als leverancier anders en certificaat afgeven en garanderen dat iets goed is aangebracht? Het certificaat van behandeling dat wij uitgeven is dan ook voor externe partijen zoals de brandweer of de verzekeraar altijd een zeer betrouwbaar document. Wanneer wij iets voor je hebben geïmpregneerd geven wij een certificaat van behandeling af en weet je zeker dat de behandeling juist is uitgevoerd, het juiste impregneermiddelen is gebruikt en jouw materiaal brandveilig is conform de gestelde normen.

Het productcertificaat

Wanneer wij een brandvertragend middel gebruiken of leveren, leveren wij altijd een productcertificaat mee. Dit productcertificaat geeft weer waar het product aan voldoet en aan welke normen, eisen en criteria te behandelen materiaal na behandeling kan voldoen.

Het invulcertificaat

Het invulcertificaat krijg je meegeleverd bij de levering van een brandvertragend middel. Je kunt het invulcertificaat zelf invullen nadat je jouw materialen brandvertragend hebt behandeld. Je verklaart hierin zelf dat je het brandvertragende middel conform de instructies en de gebruiksaanwijzing en op de juiste wijze het aangebracht.

Een certificaat van behandeling applicateur bij levering van producten

Wij krijgen heel veel vraag om een certificaat van behandeling te leveren bij levering van producten. We hebben de keuze gemaakt om dit niet te doen. Hierdoor gehouden bij ons beleid inzake certificaten zuiver en eerlijk en garanderen wij de waarde van een certificaat voor jou voor derden. Dat is zowel voor ons als voor jezelf van uitermate groot belang. Ons beleid zorgt ervoor dat derden zoals brandweer en verzekeraars uitermate veel vertrouwen hebben en houden in de certificaten welke wij afgeven.

Meer informatie?

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

 

About Peter Jantz

Peter Jantz heeft in 1998 Asphalia opgericht en is nu algemeen directeur en eigenaar van Asphalia Safety Group. Het moederbedrijf achter diverse Asphalia bedrijven; allemaal gespecialiseerd in specifieke veiligheidsoplossingen.

Reageer!

Je email adres wordt niet gepubliceerd!

*

© 1998-2014 Asphalia brandpreventie b.v. | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009