Direct contact? | Bel: 0318 488505 | Mail: brandpreventie@asphalia.nl

Altijd paraat voor spoedklussen

superserviceMorgen een opening of beurs en nog even snel de decoratie brandveilig maken? Het komt zo vaak voor dat brandwerendimpregneren.nl een speciaal spoedklussen team heeft opgericht. Dit team staat altijd 24/7 paraat om spoedklussen op te pakken en af te handelen. Dat varieert tot klussen die wij voor u doen tot het nog dezelfde dag afleveren van brandvertragende vloeistoffen.

Top die snelle service!

Mevrouw Hu van Eten en Zo te Zoetermeer stuurde ons de volgende mail:

“Een dag voordat ons restaurant de deuren zou openen belde ik met Asphalia brandwerendimpregneren.nl. Op last van de brandweer moesten nog dezelfde dag alle decoratieve kunstbloemen en kunstbomen alsnog brandwerend worden behandeld. Om kwart voor 7 de volgende ochtend, stond het spoedteam van Asphalia bij ons op locatie om de decoratieve bomen en bloemen brandvertragend te behandelen. Diezelfde middag kwam de brandweer samen met twee medewerkers van bouw en woningtoezicht controleren of de behandelwijze voldoende was. Na een aantal testen die in samenwerking tussen het impregneerteam en de brandweer zijn uitgevoerd, heeft de brandweer alsnog toestemming gegeven voor de opening en konden de gasten die avond al gezellig, lekker en vooral veilig van de keuken genieten. Top service en ik beveel jullie zeker verder aan!

Heb je met spoed een oplossing nodig?

Gebruik dan  onderstaand formulier. Dit komt rechtstreeks binnen bij de medewerker die dienst heeft en u concreet en snel kan helpen met een oplossing.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.

© 1998-2014 Asphalia brandpreventie b.v. | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009