Direct contact? | Bel: 0318 488505 | Mail: brandpreventie@asphalia.nl

Waarom brandwerendimpregneren.nl

Brandwerendimpregneren.nl is een onderdeel van Asphalia B.V. en heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in specifieke veiligheidsoplossingen waaronder het brandveilig maken van gebouwen, textiel en andere materialen.

Landelijke dekking in Nederland en België 

Brandwerendimpregneren.nl heeft een team van experts en service-engineers en is actief in heel Nederland en België

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan een specifiek merk of product, maar zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. Wij leveren bij voorkeur brandvertragers van het merk Alfastop, maar hebben zeer goede contacten alle andere fabrikanten.  Dus ook voor ieder ander merk kun je bij ons terecht.

Gecertificeerd

Wij zijn een gecertificeerd applicateur met een lange en brede ervaring en veel kennis. Uniek is dat wij zijn gecertificeerd door meerdere fabrikanten, waaronder Alfastop, Holzprof, Magma en Fire-Resistant.

Kennis van zaken

Onze kennis dragen we zoveel mogelijk uit middels artikelen en video’s op deze website en in e-boeken welke veelal gratis te downloaden zijn. Heb je vragen? Bel of mail gerust, wij proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Goede support & begeleiding

Onze servicedienst, R&D afdeling en Verkoopafdeling staan altijd klaar om jou de beste oplossing en de meest optimale klantervaring te bezorgen. Probeer het maar uit 😉

Unieke online training

Brandwerendimpregneren.nl heeft samen met Alfastop een online impregneertraining ontwikkeld. Hiermee delen wij onze kennis en ervaring en hopen wij een bijdrage te leveren aan de bekendheid van het brandwerend impregneren in de markt.

Actieve R&D afdeling (creatief in nieuwe oplossingen)

Geen uitdaging is ons te gek! Of het nu gaat om een brandvertragend bouwconstructie met bamboo, brandwerende grafkisten of brandvertragend gordijnen van kokosvezels…… wij testen zelf en zoeken net zo lang door totdat we een oplossing hebben gevonden waarover onze klanten tevreden zijn.

Meer weten?

Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.

© 1998-2014 Asphalia brandpreventie b.v. | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009